JS Produktionsværkstedet

Stålkonstruktioner - Velproduceret & solidt

Vi leverer skræddersyede løsninger af alle størrelser

Skal du have fremstillet mindre beslag eller større stålkonstruktioner?
Hos JS Ventilation leverer vi alt fra hastende, mindre stålkonstruktioner til mere komplette
totalløsninger, som kræver proces og planlægning.

Holdbare løsninger til alle opgaver

Vi udfører alle former for stålkonstruktioner i udførelsesklassen EXC2.
Ud over vores værkstedsarbejde udfører vi også serviceopgaver som fx reparation af porte og låger.

Inden for stålkonstruktioner tilbyder vi også specialdesignet produkter som borde til butikker, bardiske til restauranter, skabe til storkøkkener og bærende stål.

Vores smedeafdeling laver mange rustfrie, arkitekttegnet opgaver og bygningsstål samt ståldele til ventilationsindustrien. Vi lægger altid vægt på detaljer, flot finish og kvalitet, når vi udfører en opgave, og vi sætter en stor ære i at levere et førsteklasses håndværk.

Få kvalitetssikre stålkonstruktioner

Hos JS Ventilation tager mange af vores opgaver udgangspunkt i bygge- og ventilationsindustrien. Vi råder over vores egen smedeafdeling i Glostrup med ansatte, som har stor erfaring med opgaver inden for stål og stålkonstruktioner, rustfrit stål, aluminium, messing og generel metalbearbejdning, som vi løser for kunder i København og Storkøbenhavn.

Vi har kunder indenfor levnedsmiddelindustrien, køkkenbranchen, offentlige institutioner samt restauranter og kantiner. Vi udfører alle slags opgaver inden for stålkonstruktioner som tegnestuer, designere, entreprenører eller private efterspørger, og vi kan håndtere alle faser i et givent projekt. Vi er ikke certificeret til at levere beregninger og statisk dokumentation på diverse stålkonstruktioner, så det skal du som kunde selv stå for.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 42 20 10 eller sende en e-mail js@js-ventilation.dk, hvis du har spørgsmål til vores stålkonstruktioner. Vi kan også hjælpe dig med energioptimering, som du kan læse mere om her.

By using this website you accept our use of cookies. Click here to read more